"Седем" 13 март 2022

Неделя е и е време за нашия обзор на новините – “СЕДЕМ”!

Тази седмица основен акцент във всички новинарски сайтове продължава да е войната в Украйна. Пускаш БНТ - война, Русия, Украйна... Пускаш bTV - война, Русия, Украйна... Пускаш си NOVA - война, Русия, Украйна...

И се сетих за един начин да разнообразите скучното съдържание на родните телевизии - TBC TV! Това е нашият YouTube канал, в който ще откриете забавни и образователни поредици, както и много епизоди с актуална информация. Нещата, за които медиите мълчат... Ето от тук: http://bit.ly/3ql9aJz можете да се абонирате за канала. Напълно безплатно е! Не дължите нито стотинка и ще получавате известие всеки път когато кача ново видео! Тази седмица нямаше видео, но през новата мисля да наваксам с няколко нови епизода! Плановете ни за канала са големи, така че благодаря искрено на тези, които са част от магията!

Сега да преминем към новините от тази седмица:

В премиерните епизоди на сезон 3, Гризи и лемингите пътуват по света. В предишни епизоди, героите видяха Великата китайска стена и стигнаха до Антарктида, където се срещнаха с моржовете. Сега целите им са Амазония и Шотландия, като всичко започва с приключение в шотландски замък. Докато обикалят из стаите му, те откриват, че има мистериозен магически предмет. Лемингите бързо ще видят възможност да използват магията за себе си, но Гризи успява да им попречи и доказва, че може да бъде страхотен мечок, който не се страхува от тях. Прочетете повече тук!

През седмицата се проведе изслушване на Емил Кошлуков в парламента. Без точен отговор останаха въпросите: "Вземала ли е БНТ по 600 хил. за участие в Евровизия от изпълнителите?" и "Колко пари е взела от NOVA за "Под прикритие"?". Не успях да напиша статия по темата и за това го споменавам тук.

Ако това, което правим тук или в YouTube канала ви харесва можете да ни подкрепите с дарение в нашият PayPal акаунт! В настоящата криза става все по-трудно да се поддържат независими медии! Благодарим ви, че сте част от нас!

През новата седмица очаквайте да стартираме нова рубрика, която ще обедини всички PR съобщения, които мисля, че си заслужават и ще остави повече място за авторските материали!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара