Hell’s Kitchen България приключи за Иван

Неделя вечер в Hell’s Kitchen България зрителите на NOVA станаха свидетели на ценния урок на Филип Дончев по пантомима, преподаден на номинираните - Анелия, Камен, Мартин и Иван, който беше ключов за тяхното оцеляване в „Кухнята на Ада“. Мекушавият характер на Иван доведе до неговото отстраняване минути след вечерната резервация.
Този път в дневната битка четиримата номинирани не готвиха, а водиха свои марионетки, които трябваше да реализират техните идеи и да изпълняват всички техни команди. За да затрудни още повече комуникацията между тях, шеф Ангелов беше подготвил специални униформи – усмирителни куртки за „кукловодите“ и слушалки за техните представители в кухнята. За свой верен помощник Анелия избра Елена, Мартин – Артур, Камен - Николай по милост, а Иван сам си вкара автогол като предпочете Денислав от Червените пред Калоян от своя отбор. Николай пръв спаси Камен, последван от Анелия, която също слави престилката си благодарение на Елена.
Иван и Мартин продължиха да готвят за куртките си на вечерята, на която предимството на Марто му помогна да застане начело на своя отбор, докато на Иван се наложи да води Червените. Липсата на креативност в двата отбора спря шефа от това да издаде кулинарни комплименти в ресторанта си. Иван срещна съпротива, оглавявайки противниковия отбор, а сериозните пропуски на Мартин караха Сините да боксуват на място. Шеф Ангелов направи опит да предотврати катастрофата, като размени лидерите на двата отбора, след което върна Мартин при Иван в ръководството на Синята кухня. Червените издадоха последните си поръчки без лидер, а шефът накрая реши да обедини двата отбора, за да успеят да нахранят остатъка от гостите в ресторанта. Двете нови номинации от Синия отбор на Николай и Калоян не попречиха на изгонването на Иван.
Как ще се справят участниците с новото дневно предизвикателство? Дали Деница и Валентина ще влязат за пореден път в директен сблъсък? Готвачите от Синия отбор ще продължат ли да отстъпват победата на Червените? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара