Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“ тази неделя по bTV

Напрегнатата обстановка в близост до територията на България и бързоразвиващите се световни събития пораждат вълна от много и болезнени въпроси за цената на живота у нас след началото на събитията в Украйна. В тази сложна ситуация правителството трябва да намери решение на важни и чувствителни теми за обществото. Да даде отговор на всички тях гост в тази неделя в „Защо, господин министър?“ ще бъде вицепремиерът Асен Василев. Как държавата може да регулира цените на основните хранителни продукти и да гарантира, че няма да останем без горива и доставки на газ, каква е цената за България на санкциите срещу Русия, колко ще струва на държавата грижата за бежанците, от къде ще дойдат парите и какво ще включва планът за възстановяване. Тези и други въпроси Мария Цънцарова ще зададе на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, тази неделя във второто издание на „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV.

Мария Цънцарова ще продължи да задава най-важните въпроси на представители на кабинета в новата поредица „Защо, господин министър?“ и да дава отговори на най-ключовите и горещо теми, които се отнасят до живота на всеки един българин.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара