Очаквах да ме разочароват, но те ме опровергаха!

След няколко епизода от новия сезон на "България търси талант" е време за моето мнение за шоуто.

Както сигурно знаете, ако следите редовно сайта и нашите акаунти в социалните мрежи бях доста скептичен щом разбрах състава на журито.

Очаквах поредното жури, чието място изобщо не е там. То това е въпрос на тълкувание разбира се. Станалия известен покрай пандемията професор Кантарджиев се държи на добро ниво и си личи приликата му с няговия имитатор Краси Радков. Има чувство за хумор и много добре замества "дървото" Любен Дилов - син. Добре, че влезе в политиката, че да го разкарат от екраните. Версията на Краси Радков от Aliexpress е в пъти по-добра от него.

Евелин Костова играе ролята на "лигавата" част в журито от женски пол. Решенията й са доста необмислени и само се надявам да са такива по сценарий. Но пък може би трябва да има и малко сексапил в това жури как мислите?

Катето Евро остана от старото жури, но някак си успява да се напасне в новото, въпреки разликата във възрастта с половината членове. Включва се в инпровизациите и не седи като закована там, както се е случвало в минали сезони.

Николаос Цитиридис също беше очаквано разочарование за мен, но... За момента и той успява да се впише идеално в концепцията на това жури. Даже тук е някак си по-забавен от колкото в собственото си шоу.

Водещите няма да ги коментирам, защото няма смисъл. Те са си същите и промяна в тяхното държание тип ранни Иван и Андрей не е настъпила.

В заключение мога да кажа, че bTV определено има напредък с продукцията през този сезон. Ако искате още авторски коментари можете да ми помогнете, като споделяте с приятели тази статия. Какво ще кажете следващата да е за "Ергенът"?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара