Дали ще има ядрена война? (ВИДЕО)

Ядрен холокост, атомна катастрофа или ядрен апокалипсис? Наричайте го както искате, но да знаете едно... Името не е от значение, особено след като това ще е последната чутовна глупост, която цялото човечество може да извърши. Има един австралийскии филм „On the beach“ на Джон Пакстън. В него може би ще откриете как наистина ще изглежда света и какво ще се случи, когато съдбата на милиони се решава от идиоти, на които е дадена власт. Историята в този филм разказва какво се случва, когато великите сили започват последната битка с помощта на ядрено оръжие и никой не се замисля за последствията. Филмът се развива в последните оставащи месеци на човечеството, в които се търси дори минималният шанс за оцеляване.

През 2021 г. в света има 13 410 ядрени бойни глави – голяма част от тях са готови за действие за максимално кратък период, което още по-сериозно трябва да подсказва, че пръстът е вече на спусъка – тук дори няма да гледаме кой ще го натисне. Повечето експерти са на мнение, че при една изстреляна ракета ще последва още една и така до пълното унищожение.

Точно по тази причина стигаме до заключението, че това е оръжие, което се използва предимно за заплаха, докато не се появят по-луди и отчаяни хора, които смятат, че така ще открият решение на всички проблеми, но човекът е елементарно същество и понякога забравя, че докато неговият нещастен живот може да продължи около 70-80 години, то ефектът от тази война може да остане завинаги или да коства съдбата на цялото човечество.

Повече вижте във видеото!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара