„Гъбчовците!“ с нови епизоди по Cartoon Network

Гледайте от днес, 14 март – 14.00 ч. по Cartoon Network

 
Гъбкодол се намира в богата и цветна земя. Находчивите гъбчовци с весел нрав се стараят всеки да се чувства добре в тази малка общност. Главният герой е малкият Сет. Той е любопитен и насърчава приятелите си да научават нови неща за света около тях. В предишни сезони той се опита да украси яйце на динозавър, научи за изкуството от художника Паскал и също предприе експедиция в космоса.
В новите епизоди, симпатичният художник открива, че в ухото му е заседнала черупка. Благодарение на това, той развива супер слух. Проблемът е, че банда раци научават за новите му умения и искат да ги използват за своите зли планове. Сет получава задачата да се грижи за Близнаците, но с Паскал не успяват да се справят с тях и решават да ги разделят, за да решат проблема. За съжаление, малките се оказват още по-пакостливи поотделно, отколкото заедно.

„Гъбчовците!“ започва днес, 14 март – от 14.00 ч. Като ще се излъчва всеки делник по същото време по Cartoon Network.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара