Актуално по ТВ на 12 април

Краси Радков грабна победата в незабравимата нощ на българските дуети в „Като две капки вода“

Новият епизод на „Като две капки вода“ се превърна в незабравима нощ на българските дуети. Зрителите на NOVA чуха десет от най-обичаните дуетни песни, а участниците бяха подкрепени от изключителни звезди в българската музика. Братя Аргирови, Авеню, Deep Zone Project, AZIS, Миро, ДесиСлава, Орлин Горанов, група Трик, Иван Динев-Устата, Васил Найденов и Нели Петкова станаха част от забележителните имитации. А в публиката аплодираха Глория, Роси Кирилова и Надя от Deep Zone Project, които успяха да видят собствените си превъплъщения на сцената. И тази вечер участниците в шоуто за имитации бяха оценени от добре познатото жури в състав: Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

Победата грабна Краси Радков, който плени публиката в образа на Слави Трифонов. Заедно с него на сцената бяха Нели Петкова и балет „Магаданс“. Баладата „Нека боли“ и сценичното поведение на актьора изправиха на крака всички в студиото, а Нели Петкова коментира: „Краси се справи невероятно. Сигурна съм, че това е най-добрата имитация на Слави Трифонов“.

Първи на сцената в нощта на българските дуети излезе Моню Монев, облечен в емблематичната диско рокля на Росица Кирилова. Заедно с Братя Аргирови той изпълни „Избрах нарочно вас“. В компанията на четирима музиканти – Велизар Соколов-Заки и Боби Иванчев от Авеню и Любо и Дидо от Deep Zone Project, Алисия се появи под прожекторите като вокалистката на групата Надя. Дарин Ангелов също изправи публиката на крака с българско диско парче от 80-те и култовите танци на Етиен Леви, а зад него бяха и двете дами от формация Трик. „Знаете ли колко е странно да се видиш след толкова години! Това беше един страхотен подарък за 40-ия юбилей на група „Трик“, развълнувано сподели Етиен за изпълнението.

AZIS се появи два пъти в шоуто таза вечер. Първият път излезе самият той, за да изпълни дуета си с Глория „Не сме безгрешни“, а в нейния образ влезе Есил Дюран. Двамата вдигнаха публиката на крака, а Есил сподели, че тази песен е много специална за нея. „Това беше прекрасна имитация. За първи път някой ме имитира в това шоу. Беше страхотно и невероятно, 100% истинска имитация“, каза Глория, а AZIS допълни, че на моменти е бил убеден, че пее с Глория. По-късно Александър Сано имаше задачата да се превъплъти в Краля на поп фолка с песента „Жасувам“, заедно с ДесиСлава. „За мен това е най-добрата моя имитация, която е правена в България и извън нея. Сано показа какво е да имитираш едно към едно даден човек“, коментира AZIS. Още един хитов поп фолк дует прозвуча този понеделник – Руслан Мъйнов излезе на сцената като невероятната Софи Маринова с парчето „Точно ти“ и в компанията на Устата.

Мариана Попова влезе в ролята на Анелия и с подкрепата на Миро изпълниха нежната балада „Завинаги“. „Почувствах се все едно бях на сцената с Анелия“, каза Миро за представянето на Мариана. Крисия пък се появи като Мариана Попова и заедно с Орлин Горанов грабнаха публиката с чувственото изпълнение на песента „Чуй ме“.

В края на вечерта Анелия запя с неподражаемия глас на Силвия Кацарова, а до нея бе легендарния Васил Найденов. Двамата развълнуваха силно публиката, а певицата получи похвали от Васил Найденов и всички членове на журито.

Бутонът на късмета и този път изненада всички. Той реши Руслан Мъйнов да бъде Деян Неделчев следващия понеделник, Моню Монев да имитира Ranveer Singh, Алисия да влезе в ролята на Netta, Мариана Попова да „обуе обувките“ на Адел, Александър Сано да влезе под кожата на Джон Нюман, Анелия да излезе на сцената като Джеси Джей, прожекторите да осветят Крисия в образа на Ваня Костова, Есил Дюран да бъде Дженифър Лопес, Дарин Ангелов да разбере как се пее с гласа на Веселин Маринов, а Краси Радков да заблести като Тони Димитрова.

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се качи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте „Като две капки вода“ и на 18-и април от 20:00 по NOVA, когато в шоуто ще прозвучат още невероятни песни, а към журито ще се присъедини AZIS.

Водещата на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова с премиера на първата си книга „Завърналите се“

„Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях", посочи тя в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

Съвсем скоро предстои харизматичната водеща на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова да представи официално първата си книга „Завърналите се“, която ще бъде налична за покупка в края на месец април. В студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR водещата сподели, че премиерата ще се състои на 28 април, от 18:30 ч., в Литературен клуб „Перото“ НДК.

За създаването на книгата Петя Кертикова черпи вдъхновение както от своите лични преживявания зад граница и обратния път към родината, така и от авторската си рубрика „Завърналите се с Петя Кертикова“, чрез която запознава зрителите на националната телевизия с невероятните истории на амбициозни и смели българи, които споделят с искра в очите за смисъла да се върнеш у дома.
„Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях", посочи Петя Кертикова в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

В книгата са поместени 21 вдъхновяващи разкази на млади българи, които след следване и възможност за живот и кариера в чужбина избират да се завърнат в България, където да разгърнат потенциала си и да реализират мечтите си в професионален и личен план.

„Причините да се завърнеш са много. Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях. Някои се прибират, защото вече са уморени от живота в чужбина", заяви Петя Кертикова пред водещите на „България сутрин".

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“

Тази седмица зрителите на NOVA ще останат изненадани от дръзките решения на героите в „Лъжите в нас“. В епизодите на драматичната поредица от вторник до петък ще се зародят нови неподозирани отношения между персонажите, а емоционални действия ще прекратят привидното моментно спокойствие в дома на Шейтанови.

След злополуката с Михаела, по-голямата й сестра Габи решава да вземе нещата в свои ръце. С помощта на Адриана и Рая, трите успяват да проведат разговор с Цвети, въпреки нежеланието на Явор това да се случи. След срещата с тях Цвети е готова да вземе най-кардиналното решение в своя живот. Ще застане ли Цвети срещу насилника си или ще избере да продължи по нов път?

В навечерието на Нова година редица от обстоятелства ще накарат Сава и Рая да празнуват у дома, а не на планираната почивка с Виктор и Ирина. В новогодишната нощ всичко ще се обърка и всеки ще посрещне празника по най-непредвидения начин. Отношенията между някои герои ще се задълбочат, други ще намерят нови приятели, а трети ще се отдалечат още повече заради болезнени решения.

Какво ще се случи с малката Михаела? Каква е съдбата на Цвети? Как ще действа Явор след злополуката? Какъв е планът за действие на Габи, Рая и Адриана? Ще продължат ли отношенията между Ирина и Сава или тя ще намери спокойствие в лицето на Виктор? Как ще реагира Сава на техните отношения и на кого ще сподели Рая притесненията си? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Ще остане ли жив Радо Андреев в „Братя“

Напрежението в лагера на Андреев заплашва да ескалира в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. При сблъсъка с Акарди, Радо успява да го надвие с помощта на Никсън, който се появява в точния момент. Сандо, обаче, не желае да остави нещата така и убеждава брат си, че Андреев е предател и трябва да решат проблема с него като му изпратят снайперист. Примката около Радо допълнително ще се затегне и след срещата с арабския бизнесмен Карим Халаф Златния. Новият тайнствен съдружник ще бъде недоволен от развоя на събитията и ще отправи сериозни заплахи към Андреев. Ще може ли да се справи с тежките изпитания или няма да успее да излезе невредим от клопката на вечния си опонент Акарди?

Поли продължава със смелите си опити да разкрие задкулисните схеми на Йосифова, като си е наумила да разбере с какво точно се занимават момичетата от почистващата й фирма. Тя отново посещава офиса на „Детонал“ вместо Ема и се надява да открие нужните насоки, за да си навърже нещата и да стигне до истината. Но в офиса на Денис Топал момичето ще попадне на още по-голяма изненада, която я поставя в извънредно опасно положение.

Още със заминаването на Нели, Гергана е под огромен стрес. Тя за първи път в своя живот се сблъсква с трудностите, свързани с отглеждането на дете, защото до този момент е разчитала за това на майка си. Грижата за 8-годишната Сара се оказва истинско предизвикателство за Гери и нейната неопитност в отношенията с дъщеря й. Необмислено действие дори заплашва живота на момиченцето, а младата майка е в шок и не знае какво трябва да направи. Ще намери ли сили да се справи с опасната ситуация?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

„БНТ Представя“ филм за Блага Димитрова

Тази сряда (13 април) от 21:00 ч., поредицата „БНТ Представя“ по БНТ 1 ще излъчи филм за българската писателка, поетеса и общественик – Блага Димитрова, който проследява богата ѝ биография и творчески път.

Документалната продукция „Блага“ проследява живота на поетесата от млада надежда на българския соцреализъм до вицепрезидент на първия демократично избран президент на България. Филмът обхваща богатия и наситен със събития творчески път на Блага Димитрова чрез поезията ѝ, прочетена от актрисата Стефка Янорова, чрез откъсите от филмите, създадени по нейните романи. В спомените на своите съвременици Блага Димитрова е изключително силна и нестандартна личност. Цветан Тодов я нарича „Служителка на истината, господарка на словото“. Във филма „Блага“ участват Мария Петкова, Георги Цанков, Климентина Иванова, Елена Михайловска, Миглена Николчина. Режисьор и сценарист на продукцията е Ралица Димитрова, а оператор Пламен Герасимов.

Гледайте епизод от поредицата „БНТ представя“ за Блага Димитрова на 13 април (сряда) от 21:00 ч. по БНТ 1

Игралният филм "Облак прах" по БНТ 2

На 13 април (сряда) от 20:30 ч., БНТ 2 ще излъчи италиано-испанския игрален филм „Облак прах“.

Сюжетът на филма „Облак прах“ разказва историята на скитащ герой (Сартана) с точен мерник за чисти сметки. Приключенията му продължават в поредица от уестърни. След пристигането му в едно малко градче разбира, че шерифите там тероризират местния съдия и го убиват. Сартана търси справедливост и затова ги убива, а труповете им отнася в затвора Евърглейдс, където е затворен Гранде Фул. Той разкрива пред Сартана, че има скрити 500 хиляди долара и 2 милиона във фалшиви банкноти след една сделка преди да влезе в затвора. По следите на заровените пари тръгват генерал Монк, шериф Джим Манасас и федералният агент Сам Путнам. Но в тази игра между „приближени“ някой ще спечели доларите, а друг ще остане с фалшивите пари.

Режисьор на „Облак прах“ е Джулиано Карнимео. В ролите зрителите ще се насладят на участието на Джани Гарко, Ниевес Наваро, Масимо Серато, Пиеро Лули, Хосе Хаспе и други.

Гледайте филма „Облак прах“ на 13 април (сряда) от 20:30 ч. по БНТ 2

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара