Любов и мистерия в италианския сериал „Островът на Пиетро“ по bTV

Поредицата ще отведе зрителите на едно от най-красивите кътчета на земята, където  предстои да се разрази истинска буря

Една от най-успешните италиански драматични поредици „Островът на Пиетро“ (L'isola di Pietro) завладява ефира на bTV. Хитовият сериал, който със старта си събира близо 5 милиона зрители пред екраните на италианския Canale 5, тръгва на 19 април (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч. „Островът на Пиетро“ съчетава няколко от най-интересните за зрителите жанрове – драма, романтика, мистерия и крими, в което според италианските критици се крие и ключът към успеха й.

Историята:
Пиетро Серени е педиатър в Карлофорте – единственото градче на великолепния остров Сан Пиетро в провинция Южна Сардиния. Благодарение на голямата си отдаденост, той се превръща в опора за тази малка и на пръв поглед сплотена общност. Един ден, докато Пиетро тича с кучето си на плажа, се случва нещо неочаквано – експлозия по време на абитуриентския бал на завършващите местната гимназия. Пиетро веднага отива до мястото на произшествието, излагайки живота си на риск. За нещастие обаче инцидентът причинява смъртта на четири деца от гимназията.

В същото време в Милано дъщеря му Елена, заместник-комисар в полицията, решава да се премести в Лондон с любимия си Джовани – известен криминалист. Планът им е осуетен от едно обаждане, което Елена получава от Инес – директор на гимназията и приятел на семейството, която я информира за инцидента, станал в Карлофорте. Притеснена за баща си, Елена е принудена да се завърне на мястото, което е напуснала преди петнадесет години след смъртта на майка си и което й навява единствено мрачни спомени.

След като установява, че баща й е добре, Елена решава да напусне острова незабавно, но срещата ѝ с комисаря, отговарящ за случая – Алесандро, който е и ученическата й любов, я кара да остане и да помогне в разследването. Двамата откриват, че експлозията всъщност не е нещастен инцидент, и са убедени, че едно 15-годишно момиче е замесено в този злонамерен акт.

Може ли една трагедия да възроди стари чувства и да разтърси живота на всички из основи? Колко силна може да бъде жаждата за отмъщение вследствие на отхвърляне и тормоз? Отговори на тези и още много други въпроси зрителите на bTV ще открият в епизодите на италианския сериал „Островът на Пиетро“ – от 19 април, всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Актьорите:
В главната роля – тази на Пиетро Серани – зрителите ще видят известния италиански певец Джани Моранди, автор на емблематичната песен от филма „Кръстникът“ – „Parla piu piano“. Като Елена и Алесандро се превъплъщават едни от най-известните млади италиански актьори – Чара Басчети и Микеле Росиело, които освен на телевизионния екран се изявяват и на модния подиум и са сред топ инфлуенсърите на Италия.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара