Започва сезон 2 на криминалния сериал „Братството“ по БНТ 1

Във вторник (26 април) от 23:30 ч., по БНТ 1 започва втори сезон на сериал „Братството“, който всяка делнична вечер, след късната емисия новини „По света и у нас“, пренася зрителите в различни криминални сюжети.
В основата на сюжета във втория сезон на „Братството“ е разрастващата се международна престъпност, която започва да влияе върху политическия живот в Мексико. Провеждат се президентски избори и Азраел – съпругът на Людмила, се кандидатира за тях. Хулио Касински продължава да е със самоличността на известния психиатър Сесар Агилар. Той успява да влезе в „Братството“, печелейки доверието им, за да разбере повече за дейността с търговията на оръжия и наркотици, заговорите и убийствата. Но, за да му гласуват пълно доверие и достъп до всичко, го принуждават да убие съпруга на Луиса Салинас – журналиста Иван. Той отново успява да провали плановете и машинациите им със своя въздействащ ум и психика, но не след дълго е разкрит. Хулио решава да напусне страната заедно с Луиса Салинас, но на път към границата тя научава за смъртта на съпруга ѝ. Скандалът, който се заформя между тях, прераства и те претърпяват катастрофа, в която Лиуса загива.

Драматичният трилър „Братството“ проследява историята на група полицаи с превишени права, за които никой не подозира. От години те раздават правосъдие, но винаги в своя полза. Престъпността не е техният враг, но те самите са врагове на всички, които не са в тяхната мрежа.

Гледайте сезон 2 на сериала „Братството“ от 26 април, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара