Разтърсваща семейна история в премиерния сериал „Откраднати мечти“ по NOVA

Премиерният за България сериал „Откраднати мечти“ ще развълнува зрителите на NOVA със силен и завладяващ сюжет от 18-и април. Новият драматичен разказ представя историята на брат и сестра, които са разкъсвани между два свята – този на улицата и този на богатството и охолството. Какво ни струва в действителност щастието и може ли силата на обичта и прошката да преодолеят миналото, ще разкрият епизодите на премиерната поредица всеки делничен ден от 17.00 ч.

Силната и красива Мерием се е посветила на отглеждането на своя „малък брат“ Йомер, който преди години е отнет от семейството му и принуден да води напълно различен живот. Мерием е решена да държи Йомер далеч от лошото влияние на безмилостния им пастрок Дурмуш и работи ден и нощ, за да го постигне. Опитите им да създадат нов живот в Истанбул поставя началото на верига от събития, които довеждат до кражбата на ценна кутия за бижута, собственост на влиятелния бизнесмен Левент и биологичен баща на Йомер, който никога не е предполагал, че ще види отново сина си.

Завладяващата история на „Откраднати мечти“ и страхотната актьорска игра превръщат сериала в истински хит. Главната женска роля е поверена на неустоимата театрална и филмова актриса Гизем Аръкан. Пред камерата до нея застава Али Ясин Йозегемен, познат в родината си и извън нея с изявите си в успешни телевизионни проекти и участието си в турската версия на шоуто Big Brother. Вниманието на зрителите със сигурност ще привлече и най-младата звезда в сериала – Емре Мете Сьонмез, който с впечатляващата си игра допринася за необходимата емоционалност и дълбочина на историята.

„Успехът на „Намери ме“ беше безпрецедентен. Превърна се в един от най-продаваните турски сериали, което е особено впечатляващо, като се има предвид, че има над 900 епизода. Убедени сме, че публиката, която се влюби в него, ще бъде еднакво очарована от „Откраднати мечти“ и ще има още много успешни представяния в различни територии по света“, споделя Фредрик аф Малмборг – управляващ директор на компанията (Eccho Rights), отговаряща за глобалното разпространение на сериала.
Брат и сестра се борят да избягат от улицата и да започнат нов живот. Те се сблъскват с много опасности, но любовта, надеждата и решителността ги тласка към една славна съдба. Гледайте премиерния сериал „Откраднати мечти“ от 18-и април, понеделник, от 17.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара