Впечатляващ старт на сериала „Слуга на народа“ по NOVA

С убедителен резултат NOVA успешно стартира премиерния за България сериал „Слуга на народа“. Над 40% от зрителите в активна възраст (18-49 г.), изобщо гледали телевизия по това време, са проследили първите два епизода на комедийната поредица с участието на Володимир Зеленски снощи.

Според официалните пийпълметрични данни, постигнатият аудиторен дял от втората в класацията телевизия е по-малко от 15% или почти три пъти по-нисък резултат.

Нова Броудкастинг Груп придоби ексклузивните права за излъчване както на трите сезона на комедийната поредица, така и на едноименния филм. „Слуга на народа“, превърнал се в истинска сензация в Украйна, ще предложи на българските зрители един различен, забавен и остроумен поглед върху реалност, в която животът повтаря изкуството.

Водещата медийна и технологична компания дава възможност на телевизионната аудитория в България да проследи политическата сатира всяка делнична вечер от 23:30 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара