Предаването на Рачков се оказа пълен провал, Фермата вече се изтърка

В жълтите медии се заговори, че през следващия тв сезон предаването на Димитър Рачков най-вероятно вече няма да се излъчва. Според тях в Нова телевизия поне от месец си блъскат главите в търсене на ново предаване, с което да заменят Рачков. Шоуто, което тръгна през септември, след време вероятно ще бъде давано като пример за най-отблъскваща халтура, която някога се е появявала в родния ефир. Като гледам какво представлява шоуто съм склонен да им повярвам.

Вярно, че „Дъ шоуто“ на Любо Нейков, което бе пуснато от бТВ преди няколко месеца, а после тихомълком потъна в небитието, беше достатъчно бездарно, за да може да се конкурира с предаването на талантливия Митко. Но в него поне имаше някакви опити за творчески търсения, докато в Нова всичко е по лиценз.

В същото време обаче предаването на комика, макар и с по-слаба гледаемост от тази, с която е свикнал, се радва на малко по-висок рейтинг в сравнение с конкуренцията от bTV – „Фермата“ в събота. Риалитито на Иван и Андрей е в криза от миналата година и засега усилията да го изправят на крака удря на камък. Тук също съм съгласен, защото този формат просто се изтърка...

В bTV обаче са взели решение да направят пауза в производството на нови сезони на аграрното шоу. Актуалният сезон за момента ще бъде последен. Догодина на неговото място през пролетта ще се излъчват „Мастършеф“ и „Ергенът“, а през есента – нови епизоди на „Сървайвър“.

При такава конкуренция се очертава фатално потъване на рейтинга на Рачков, ако остане в предаването, което в момента води. От Нова тв не искат да се лишават от услугите на своята най-голяма звезда, но смятат да му търсят друга работа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара