"Бланка" - НОВ сериал започва по bTV Lady, ВИЖТЕ от кога!

Премиерният италиански сериал „Бланка“, реализиран със специалните съвети на Андреа Бочели, стартира на 5 ноември от 22:00 ч.

bTV Lady продължава да селектира най-вълнуващите и успешни сериали от цял свят за цялото семейство. Такъв е и поредният премиерен италиански хит „Бланка“ (Blanca, 2021 г.), който тръгва от 5 ноември (събота) и ще върви всяка съботна вечер от 22:00 ч. по два епизода. Вълнуващата поредица е сред най-гледаните европейски заглавия за последната година и разказва историята на незряща полицайка, която се превръща в един от най-добрите профайлъри в италианската полиция.

Историята:
Въпреки че губи зрението си на дванадесетгодишна възраст, Бланка (Мария Киара Джианетта) не се отказва от мечтата си да работи в полицията, след като по-голямата ѝ сестра умира в ръцете на своя приятел насилник. Когато постъпва за стажа си в полицейския участък обаче, тя се сблъсква с недоверието на всички свои бъдещи колеги. Благодарение на уменията, които е развила през годините, тя бързо доказва качествата си и се превръща в детектив с различен и ефектен „облик“. С помощта на специална техника за аналитично слушане, Бланка успява да чуе и да декодира звуци в подслушвания, даващи важни улики в разследвания за тежки престъпления. Нейните най-доверени приятели са кучето ѝ водач и козметичката Стела, която е с буен характер и винаги си навлича неприятности.

За сериала:
Базиран на романите на Патриция Риналди и реализиран със специалните съвети на световноизвестния оперен певец Андреа Бочели, „Бланка“ е първият телевизионен сериал в света, заснет в „холофония“ – специална техника за запис на звук, която позволява на зрителите да се поставят на мястото на главната героиня.

„Бланка трансформира своя дефект в ефект. Тя е профайлър и използва изострения си слух в изключително тежки разследвания. Щом чува гласа на обвиняемия, Бланка веднага разбира дали той лъже или казва истината. Само със силата на слуха си тя успява да посочи и къде е извършено убийството. Това ѝ придава почти свръхестествено качество“, коментира Лука Бернебей – изпълнителен директор на продуцентската компания „Lux Vide“, стояща зад реализацията на „Бланка“.

Не пропускайте епизодите на премиерния италиански сериал „Бланка“ – от 5 ноември (събота), всяка съботна вечер от 22:00 ч. само по bTV Lady!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара