"Мистър Грешен" - нов сериал с Джан Яман от 7 ноември тръгва в България

Любимецът на българската публика Джан Яман, познат на зрителите с емблематичната си роля на Джан Дивит в романтичната поредица „Свободен дух“, се завръща с премиерен сериал ексклузивно на VOYO. От 7 ноември (понеделник) абонатите на онлайн видео платформата на bTV Media Group ще могат да гледат обичания турски актьор в най-новата му роля на „Мистър Грешен“ (Bay Yanlış). В премиерната поредица Яман си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. оглавиха хита „Горчиво и сладко“.

Историята:
Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в неподходящия, а Йозгюр (Джан Яман) е поредният „мистър грешен“. Красив и богат, ергенът винаги е център на внимание, а жените около него непрестанно се надпреварват да попаднат в полезрението му. Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя вижда как бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По ирония на съдбата, тя случайно се оказва негова съседка, а приятелството между тях процъфтява.

Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги, за да спечели обратно сърцето на бившия си, но тъй като майка му го притиска да се ожени, я моли в замяна да се преструва на негова приятелка в продължение на няколко дни. Майката на Йозгюр обаче започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с „господин Грешния“. Дали двамата ще успеят да изпълнят уговорката си, или съдбата им е подготвила неочаквана изненада – разберете в епизодите на „Мистър Грешен“ от 7 ноември (понеделник) ексклузивно на VOYO.

Още изненади на VOYO през ноември:
VOYO ще зарадва почитателите на романтичните истории с още едно премиерно заглавие от южната ни съседка. В главната роля в премиерния хит „Когато я обичаш“ (Erkek Severse), който тръгва от 14 ноември, зрителите ще видят друг техен любимец – Алперен Дуймаз (Керем от „Ирония на съдбата“, Али от „Горчива любов“).

Любовни трепети и непредсказуеми обрати очакват абонатите на VOYO и в испанската премиера „Малки случайности“ (Pequeñas coincidencias), чийто сюжет свързва живота на двама непознати по необикновен начин, както и в италианската поредица „На крачка от небето“ (Un passo dal cielo), която умело балансира цели три жанра – комедия, криминале и романтика.

Единствено на VOYO зрителите могат да гледат 48 часа преди ефир хитовия български сериал „Мен не ме мислете“ и 7 дни в аванс завладяващите турски теленовели „Опасно изкушение“, „Обещание“ и „Почукай на вратата ми“. VOYO продължава да е единствената видео платформа в България, която предлага ексклузивно спортно съдържание на живо, а сред акцентите за месеца са срещите от последния кръг от груповата фаза на турнирите на УЕФА, Португалската лига, Шотландското първенство, UFC, PFL и др. Селекцията от анимационни филми и сериали с дублаж на български е обогатена с много нови заглавия, които обещават вълнуващи мигове и за най-малките зрители.

VOYO предлага три абонаментни плана – „Стандартен“ за 1 месец на цена от 8 лв., „Макси“ – за 12 месеца само за 5.59 лв./месец (30% отстъпка) и „Мини“, който е за 15 дни на цена от 4.80 лв. Новите потребители имат възможност да тестват услугата безплатно за 7 дни.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара