Официално: OnePlus 11 5G и слушалките OnePlus Buds Pro 2 излизат на 7 февруари

Китайската компания OnePlus потвърди, че нейния следващ флагмански смартфон OnePlus 11 5G ще бъде представен през февруари. Събитието ще се проведе на 7 февруари в Ню Делхи, Индия и на него ще видим още слушалките OnePlus Buds 2 Pro, както и други неназовани продукти.

Компанията разкри, че OnePlus 11 5G пак ще включва камера с технологии на Hasselblad, а освен това ще разполага с познатия Alert Slider. Според OnePlus устройството ще осигури още по-бързо и плавно преживяване. Що се отнася до OnePlus Buds Pro 2 очакваме да предложат още по-добър звук.

Вече знаем, че OnePlus 11 5G ще ползва чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и ще има основна камера с нов кръгъл дизайн, което се потвърждава и от публикуваното от компанията изображение. Това ще бъде и първото устройство на OnePlus с 4 основни ъпгрейда на Android и 5 години поправи на сигурността.

Източник: OnePlus

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара