YouTube подготвя редица полезни функции, които няма да са налични за всички

YouTube продължава да се разраства, а Google добавя нови и нови функционалности, с които да привлича потребители. Част от очакваните нови добавки обаче могат да са само регионални за един от ключовите пазари, Индия.

Така например компанията провежда пилотна програма за търсене във видео съдържание. За целта, разбира се, се използва технология с изкуствен интелект, която анализира съдържанието. Това е много по-добре спрямо ръчното преглеждане на клипа за даден обект.

Google си партнира и с големите доставчици на здравни услуги за предлагане на надеждни резултати. Компанията използва технологията Aloud, която е базиран на AI/ML за превод и транскрибиране на видео с един клик.

Тества се и въвеждането на множество звукови канали в един клип, което ще помага на потребителите, използващи различни варианти на индийския. YouTube ще позволи на творците също така да предоставят структурирано образователно изживяване чрез Courses for YouTube.

Така за първи път те ще имат възможности директно да продават образователни уроци и курсове. Ще могат да бъдат споделяни документи, изображения, PDF-и и други спомагателни материали. В тези материали, които са с платен достъп, няма да бъдат показвани реклами.

Източник: Android Police

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара