"Малки истории" се завръща през уикенда - всяка неделя от 15:00 ч. по БНТ 1

От 18 февруари едно от емблематичните предавания на Българската национална телевизия – „Малки истории“ – ще се излъчва в неделя от 15:00 ч. по БНТ 1. 

Екипът на публицистичното социално токшоу ще показва още по-въздействащи лични истории и теми, в които зрителят би припознал себе си и би намерил решение в оплетени житейски ситуации. „Малки истории“ ще показва и добрите примери в живота ни, които вдъхновяват за позитивна промяна и намират подкрепа в обществото. Каузата на предаването е не само да споделя истории, но и да променя човешки съдби.  

Територията на „Малки истории“ са различни етноси, деца в риск, хора в неравностойно положение, както и успели хора, лидери на мнение днес и вдъхновители.  

В делничните дни – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 12:35 ч. по БНТ 1 – се излъчват кратки документални форми на „Малки истории“ с продължителност от 10 минути.

Социалният слот „Малки истории“ поставя началото си в ефира на Българската национална телевизия на 6 декември 2011 г. и бързо печели доверието на зрителите, които виждат в него собствените си съдби, успехи и тревоги, но най-вече своя обществен защитник. 

Водеща на „Малки истории“ е Ирен Леви, журналист, писател, отскоро и педагог, изп. продуцент на предаването е Ивелина Димитрова, дългогодишен журналист в БНТ.

Гледайте „Малки истории“ – всяка неделя от 15:00 ч. по БНТ 1

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара