Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV

Дъщерите на майсторите от бригадата се включват като доброволци в новия епизод 

Неразривната и емоционална връзка между баща и дъщеря е в центъра на новия епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV. 

Людмил е самотен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си дъщеря Василена с помощта на бабата на детето. Здравословни причини налагат оттеглянето на майката на лъчезарното момиченце от живота й, а Людмил е героят, който влиза в ролята както на баща, така и на майка. 

Невероятният му дух, устойчивост и сила ще вдъхновят бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си енергия в реновирането на техния дом. На помощ майсторите ще повикат не кой да е, а малките принцеси в живота им – техните дъщери и племеннички, които ще оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена. Съседите от квартала също ще станат съпричастни с каузата на предаването и доброто настроение по време на ремонта чрез всякакви жестове – от лакомства до лични концерти.
Освен тях, като доброволци в довършителните дейности по обекта ще се включат и мотористите от сдружение „Да дарим усмивка“. 

„Заедно можем повече. Всеки един човек трябва да „заразява“ друг с добро“, сърдечно ще заяви основателят д-р Асен Цеков.

А докато майсторите работят усърдно, водещата Мария Силвестър ще направи запомняща се изненада на малката Василена. Самият Васил Василев – Зуека ще й даде безценни съвети за това как да изпълни мечтата си да стане добър художник.

Гледайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара