Хороскоп за 23 март: Денят обещава да е изпълнен с ярки преживявания за Овена

Хороскоп за 23 март: Денят обещава да е изпълнен с ярки преживявания за Овена, а какво очаква останалите зодии в съботния ден, прочетете:

 

Овен
Днес ви очакват силни чувства и ярки преживявания, но не се безпокойте – всичко завършва добре. Постарайте се да оказвате по-малко натиск върху близките си, вслушвайте се в тяхното мнение и тогава всичко може да се уреди от само себе си.

Телец

Външната ви строгост може да се разглежда от близките ви като нежелание да се разберете един с друг, което да доведе до неприятности в отношенията.

Близнаци
Звездите препоръчват да не размисляте и да се съгласявате с възможното предложение за брак. Промените, които може да настъпят в живота ви са с положителна окраска.

Рак
Не е изключено Раците да усещат тревога за бъдещето си и да не се доверяват на късмета и любовните победи. Не всичко в отношенията ви с близките ви устройва, тъй като вашите изисквания са твърде високи.

Лъв
Бъдете решителни – правете това, което смятате за необходимо и сега не мислете за последствията. По-добре е да отклоните запланираната за вечерта среща или покана за гости под вежлива форма и да я прехвърлите за следващия ден.

Дева
Възприемайте спокойно всякаква неприятност и не се отчайвайте. Звездите ви обещават промени към по-добро. Възможно е предателство от страна на най-скъпите ви хора. Днес ви се предоставят много възможности за самоусъвършенстване.

Везни
Личният живот може да ви донесе огорчения и разочарования, но всички неприятности са преходни, затова сега е нужно да се концентрирате и пълен контрол над възникващите ситуации.

Скорпион
Възможни са неочаквани неприятности при влюбените, които да нарушат техните планове за бъдещето. Възможно е началото на деня да бъде съпроводено от хаос в чувствата и мислите.

Стрелец
Не е изключено ново увлечение, което за съжаление, е кратковременно. Търсете поддръжката за своите начинания или убеждения сред съмишлениците си. Самички ви е трудно или почти невъзможно да постигнете желаното.

Козирог
При избора на спътник в живота, отдайте предпочитание на най-страстните и разбиращи ви натури. Има опасност от проявяването на консерватизма на Козирозите и нежеланието да променят обичайния си начин на работа.

Водолей
Трябва да преразгледате отношенията си с хората, които влияят негативно на вашия мироглед, подлагат ви на риск и пробуждат у вас низки желания.

Риби
Чувствата и емоционалният живот на много Риби се обогатяват и мислите им придобиват конкретен характер. Възможно е ободряващо известие. Препоръчва ви се да не размисляте дълго и да се съгласите с подходящите делови предложения при всякакви условия.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара