Край на театъра!: Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, за да го играят влюбени

Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, за да го играят влюбени. Победителката от „Ергенът 2“ и тогавашният ерген Евгени Генчев никога не са имали връзка. Нещо вече – природозащитничката дори си има гадже, чиято самоличност бе разконспирирана от сайта Intrigi.bg.

Казва се Георги и също като нея е спасител на кучета. Двамата се запознават покрай благотворителната организация на природозащитничката и са заедно доста отдавна, твърди източник.

Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума…

Тези дни с общи усилия успяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка присъства често и на неговите снимки, което доказва, че моделкта и Георги живеят заедно.

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с фотография, а също така обича да пътешества.

Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „избраницата на Ергена“ пусна снимка на два паспорта. „Чии е вторият паспорт“, питаха фенове, а Георги не се сдържа и коментира: „Тайна“.
Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си.

Според източници, Валери и Евгени Генчев прибрали 5-цифрена сума, за да го играят влюбени поне до края на третия сезон на „Ергенът“.

Те продължават да се преструват и гостуват в различни предавания като двойка. А през месец се „отчитат“ с по една обща снимка в социалните мрежи.

 

Източник – Intrigi.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара