Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Керан Костадинов, най-младият участник в Hell’s Kitchen 6, напусна надпреварата за 100 000 лева. Ресторантьорският наследник от Варна получи червен картон от шеф Виктор Ангелов, заради провала на станция сосове. Керан все пак получи похвала за старанието си в кухнята и беше изпратен с думите, че кулинарната индустрията се нуждае от умни млади хора като него.

Готвачът от Варна е гост в подкаста на Hell’s Kitchen - “Кухнята след Ада”. Там Керан разказва повече за семейството си и кои са личните му фаворити за победител. Той отправи послание към командоса Пеньо Гатевски - Гатьо от звездния отбор, с когото се спречкаха в кухнята и се наложи шеф Ангелов да ги разтървава. Епизодът с Керан е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. 

Следващата седмица в Кухнята на Ада отношенията между Симона от червените и Димитър от сините ще се задълбочат. Отборът на мъжете беше на посещение в родния град на Митко - Дългопол, където Мони Бонбони се срещна с родителите на своя любим. Радостта обаче ще бъде краткотрайна. Скандал при червените ще е причината една от вратите в Къщата на Ада да бъде изкъртена. Напрежение в звездния отбор също няма да липсва, а конфликт между Бони и Гатьо ще е причината за първи път да чуем от устата на командоса думите “Без насилие, моля”.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, среда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара