Разбирате ли какво дъно копаят дипломатите и политиците ни?

Разбирате ли какво дъно копаят дипломатите и политиците ни? Това пита в свой коментар Елена Гунчева-Гривова.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Изумително е колко ниско е нивото на българската политика и политици. В частност на Бойко Борисов. Борисов си сподели пред медиите, че министри от ЧУЖДИ държави го натискали кого да назначи за министър на вътрешните работи.

Подобна изумителна наглост и груба намеса в българските вътрешни работи би трябвало да предизвика поне диплотическа нота и остра реакция от Борисов и всички действащи политици. А той си го споделя, все едно някой му е предложил рецепта за боза.

Разбирате ли, скъпи сънародници, колко струва националният ни суверенитет, след като чужди министри разпореждат кои да са българските такива и то на силови министерства? Разбирате ли какво дъно копаят дипломатите и политиците ни?

Редно е службите и прокуратурата да се заинтересоват от кои държави и кои чужди министре се опитват да кадруват в българското правителство и политика

И да бъде изслушан Борисов пред Народното събрание, където да разкаже за този скандален случай.

Друг е въпросът, че нормален политик, дори да е провеждал подобни разговори, никога не би ги споменал, но все пак Борисов си е Борисов……

Останалото кара ибрикчийството да прилича на достойна и уважавана професия!

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара