Пиарът на ГЕРБ изригна: Тези хора нямат връзка с реалността!

Пиарът на ГЕРБ изригна след обръщението на Николай Денков към нацията. Никола Николов припомни, че вариантът, поставен на масата, е даден от ГЕРБ още на 17-ти март.

HistovHQ публикува думите му без редакторска намеса:

Николай Денков излезе по БНТ в 20:00 часа да се моли на ГЕРБ да гласуваме ротация само на него и Мария Габриел 😤

Тези хора или абсолютно нямат връзка с реалността или имат проблем с паметта!

Този вариант беше предложен от ГЕРБ още на 17 март, но беше отхвърлен от ПП-ДБ

Преди минути Денков се помоли в национален ефир:

Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко взаимно доверие, както в политиката, така и в живота. Това обяви в обръщение към нацията Николай Денков.

Той се помоли на ГЕРБ да подпишат споразумението и да спазят думата си, за да не хвърлят държавата в хаос. Предложението му да не се ходи на избори включва ГЕРБ-СДС да се съгласят на правителство с премиер и външен министър Мария Габриел и без смяна на министри.

„Аз спазих обещанието си и подадох оставка на 6 март. Преговорите показаха, че нямаме съгласие за смяна на министри. Съгласно договорката ни трябва само от и Мария Габриел да сменим позициите си. Обръщам се към ръководството на ГЕРБ и им напомням към даденото преди девет месеца обещание. Да спазят дадената дума, да подпишат споразумението и да гласуваме правителство с премиер Мария Габриел и без смяна на министри“, призова Денков.

Той твърди, че ГЕРБ и ПП-ДБ са постигнали съгласие по споразумението за съвместно управление и могат да управляват по него

„За девет месеца това правителство постигна много. Преди два дни получихме уверения за еврозоната и за сухопътен Шенген до края на годината“, заяви премиерът в оставка.

„Колеги от ГЕРБ, не хвърляйте страната към избори“, примоли се той

 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара