Ани Салич крие строго пазена тайна – брак с богат бизнесмен!

Ани Салич крие строго пазена тайна. За журналистката е известно, че е имала брак със сърбина Бранко Салич, откъде идва и фамилията ѝ. Но едва ли някой знае, че преди него тя е имал и друг. Въпреки че почти целият й живот е на показ заради телевизионното й дълголетие, само най-близките хора от обкръжението й знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и друг съпруг.

Това, което се знае за първия ѝ съпруг, е, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности.

Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да просто да си съои вкъщи, а желаела да прави кариера на малкия екран. Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня. Именно заради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно съгласие. Журналистката не придобила нищо от богатството на бизнесмена, но била доволна, че не загърбила работата си в името на любовта.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите ѝ стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на стажа ѝ в Нова телевизия. По онова време Ани била едва 20 и не обичала да говори за личния си живот.

Професията я среща с втория й съпруг и баща на двете ѝ деца Бранко, който тогава бил технически директор в bTV.

Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това следва и раздялата им.

През пролетта на 2022 г. се разбра, че тв звездата живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Любовната им приказка продължава вече повече от 2 години, в които двамата са неразделни, макар да не афишират отношенията си публично. В навечерието на 50-годишния си юбилей в свое интервю новинарката си пожела да изживее „спокойна любов“.

Според близки до двойката двамата били сродни души. Говори се, че са и сгодени заради внушителния и лъскав пръстен, който Ани сложи на ръката си малко след старта на отношенията им. Брак обаче все още не са сключили, макар да са разведени с бившите си партньори. Ако стигне до венчило, това ще е трети брак за журналистката.

 

Източник – HotArena

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара