Васил Божков: Всичко е един фарс и театър. Срамувам се, че имаме такива политици

„Всичко е един фарс и театър. Срамувам се, че имаме такива политици.“ Това заяви на живо във фейсбук пред БНР бизнесменът Васил Божков, който е под домашен арест.

„Промяната“ няма избор. Това са хора, които излъгаха избирателите си. Сега, ако не останат във властта, даже няма да са в парламента. Пак ще направят правителство, а трябва незабвано да си ходят. Този парламент трябва да се разпусне“, каза още той.

Божков настоя за „избори, докато тази хунта не се махне от страната“.

„Те направиха всичко възможно да не мога да се върна. Защо започнаха акцията срещу мен, когато бях заминал?След като се върнах, пращаха полиция в офиса. Репресията на държавата продължава“.

Божков подозира, че е имало намеса от страна на Пеевски и Борисов.

Всичко е един фарс и театър

„Аз съм постигнал всичко. Реших да се върна и да направя нещо за хората в тази държава. Народът не иска повече това управление, заяви още той.

„Имам мисия. Това нещо трябва да престане. Иначе България ще изчезне“.

„Те се страхуват от мен, не аз от тях.“ Това заяви Васил Божков по време на официалното представяне на политическия проект „Център“. Партията на Божков – „Българско лято“, влиза в него, припомня HristovHQ.

Бизнесменът изтърпява своята присъда на ул. „Московска“. Той обаче се появи на събитието, в което се представи политическа формация „Център“. Локацията бе недалеч от дома му.

Когато човек е под домашен арест, той може да напусне адреса с разрешение на съда, ако е подсъдим, или на прокуратурата, ако е обвиняем. Предварително се подава молба и се посочва времето, за което се налага отсъствието от адреса, както и причината, която може да е посещение на лекар, на институция, или в случая – упражняване на основно гражданско право.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара