Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Лошите момчета на бразилския футбол

Б разилците са едни от най-добрите футболисти в световен мащаб. В последните седмици и месеци част от тях се забъркаха в лоши не...

Бразилците са едни от най-добрите футболисти в световен мащаб. В последните седмици и месеци част от тях се забъркаха в лоши неприятности извън терена.

През 2022 година Робиньо бе осъден на 9 години затвор от съд в Милано за групово изнасилване на 23-годишно момиче в нощен клуб, докато Дани Алвеш бе осъден на 4 години и половина затвор за сексуално насилие. Те обаче не са единствените бразилски футболисти, съпътствани от скандали през годините.

Антъни

През миналата година крилото на Манчестър Юнайтед Антъни бе обвинен в сексуално насилие от бившата си приятелка Габриела Кавалин. Разследването срещу него продължава. Играчът отрича обвиненията.

Роналдиньо

Роналдиньо беше замесен в скандал с фалшив паспорт, след като прекрати кариерата си през 2015 г. Пет години по-късно той беше арестуван заедно с брат си Роберто де Асис, когато влязоха в Парагвай по време на промоционално турне.

Двамата бяха с фалшифицирани парагвайски паспорти и лични карти. Въпреки че според прокурорите Роналдиньо не е имал представа, че документите са фалшиви.

След 32 дни в строго охранявания затвор в Асунсион, където Роналдиньо прекара 40-ия си рожден ден, той бе преместен под домашен арест в луксозен хотел. Братята бяха глобени с 200 000 долара като част от споразумение и в крайна сметка се завърнаха в Бразилия.

Адриано

Адриано, който има 48 мача за националния отбор между 2000 и 2010 г., бе обвинен в трафик на наркотици още по време на кариерата си.

През 2010 г. прокурорите твърдят, че Адриано е купил мотоциклет и го е дал на известен наркодилър в Рио де Жанейро. Според твърденията, мотоциклетът е бил използван за трафик на наркотици от престъпна група, а ако се беше стигнало до присъда, Адриано щеше да прекара дълъг период от време в затвора.

Но през 2014 г. съдия Мария Тереза Донати прекратява делото, тъй като няма достатъчно доказателства, които да потвърдят обвиненията.

Едмундо

Нападателят с прякор „Животното“ със сигурност е противоречива личност. През 1999 г. Едмундо е заплашен от съдебно преследване от организации за защита на животните, Това се случва след като наема цирк да изнесе представление в двора му за първия рожден ден на сина му. По време на партито той е заснет да дава бира и уиски на шимпанзе. Маймуната носи име Педриньо, облечено в анцуг на Adidas.

През същата година, докато играе за италианския клуб Фиорентина, Едмундо избягва присъда от четири години и половина затвор за шофиране в нетрезво състояние и причиняване на смъртта на трима души, когато неговият джип се блъска в друга кола по време на карнавала в Рио.

Той е осъден в умишлено убийство, но след обжалвания наказанието му е намалено драстично до седем дни условна присъда.

Хълк

Хълк попадна в заглавията на вестниците, когато стана ясно, че се е оженил за племенницата на бившата си съпруга. 37-годишният футболист преди това беше женен за Иран Анджело в продължение на 12 години. Двамата имат двама сина – Ян и Тиаго, и една дъщеря – Алиса.

 

Източник: dsport.bg

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!