На Владимир Путин е докладвано за стрелбата в Москва още в първите ѝ минути

„На Владимир Путин е докладвано за стрелбата в Москва още в първите ѝ минути.“  Това  заяви говорителят на държавния глава Дмитрий Песков.

„В първите минути на събитията в „Крокус сити хол“ на президента е било доложено, че е започнала стрелба. Президентът постоянно получава по линията на всички съответни служби информация за случващото се и за мерките, които се предприемат. Президентът е дал всички необходими указания“, заяви той.

На Владимир Путин е докладвано за стрелбата

Няколко маскирани лица са открили стрелба с автоматично оръжие в сградата на концертната зала „Крокус Сити Хол“ в Московското предградие – Красногорск, припомня HristovHQ.

РИА Новости пише за трима мъже в камуфлажно облекло, открили огън по посетителите преди началото на музикален концерт на групата „Пикник“.

Според руския Телеграм канал 112 са пострадали 50 души, а загиналите са повече от 10. По-рано друг Телеграм канал съобщи за 12 загинали и 35 ранени.

Вдовицата на Алексей Навални осъди атаката в Москва. Юлия Навалная изказа съболезнования за жертвите на нападението в концертната зала „Крокус сити хол“ в града в Подмосковието Красногорск.

„Всички, които са замесени в това престъпление, трябва да бъдат открити и изправени пред съда“, написа Навалная в социалната платформа „Екс“.

Русия осъди „кървава терористична атака“. „Цялата световна общност трябва да осъди това отвратително престъпление!“, написа в Телеграм говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

Източник: БТА

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара