Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев

Бойко Борисов е имал среща с Асен Василев. Двамата са разговаряли за възможностите разрива между ГЕРБ и ПП-ДБ да бъде преодолян и да има правителство с премиер Мария Габриел. Засега обаче все още не било постигнато съгласие, показа проверка в централите на ГЕРБ и ПП.

Извинение от Асен Василев за думите му, че Мария Габриел е красивото лице на мафията бе едно от условията на Борисов за подновяване на преговорите.

„Трябва да направим всичко възможно, България да не се окаже в ситуация на нови избори. Бяхме в тази ситуация преди 9 месеца и тогава в името на националния интерес заявихме, че искаме да дадем на страната стабилност“. Това каза по рано  вицепремиерът в оставка Мария Габриел, припомня HristovHQ.

В списъка с министри няма нито едно неизговорено име, заяви Габриел.

„Нямаме право да не отговорим на онези 40 % от българите, които не искат избори. Нямаме право да не отговорим на онези граждани, които искат реформи, еврозона, които искат България да заеме достойно европейско място. Аз лично нямах право да тласна страната към нови избори, преди да е изчерпана каквато и да възможност за преговори“.

Източник: 24 часа

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара