Игра в “Един за друг” просълзи от радост всички във Вилата на любовта

Невероятен жест от страна на мъжете разплака всички в най-позитивното любовно риалити “Един за друг”. В новото седмично изпитание те трябваше не само да демонстрират отличен усета към модните тенденции, но и да напишат любовно писмо на своите половинки. Духовете в надпреварата Ивайло и Ивана пък направиха първи стъпки към помирението със своите съквартиранти.

Индивидуалното изпитание на кавалерите се състоеше от две части. В първата те трябваше да подберат облекло и аксесоари за своите половинки, подходящо за модния подиум и максимално близо до това, което биха облекли в реалния живот. Втората част от предизвикателството предостави възможност на всички мъже да напишат романтично писмо до дамите на сърцето си, в което да изразят чувства и емоции, които досега са оставали дълбоко скрити за всички. Въпреки че нямаха право да участват в играта, провокативният Ивайло реши да покаже нова черта в характера си и също зарадва любимата си Ивана със своя интерпретация на романтичното откровение.

Емоционалните послания просълзиха всички на Арената на любовта, включително и водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова. Най-добре със задачата се справиха двойките на вечно усмихнатите Петър и Галена, инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир, забавните перничани Михаела и Венцислав и юристите Елизабет и Йордан. На дъното на класирането се оказаха дългите ръце на закона във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян.

Утре в “Един за друг” на показ ще бъдат хранително-вкусовите умения на всички нежни половинки, а Ивана и Ивайло ще направят поредна стъпка към своето официално завръщане в състезанието.

Гледайте най-романтичното риалити в ефира на 30 март от 20:00 ч. само по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара