Христо Иванов: Няма документ завършен и подписан от представителите на двете страни

Няма документ завършен и подписан от представителите на двете страни. Това заяви за „Денят започва“ по БНТ Христо Иванов.

„Има два факта, които са много важни в случая. Първият – няма подписано споразумение. Вторият въпрос е какъв ще бъде съставът на МС“, заяви Христо Иванов.
„Няма документ завършен и подписан от представителите на двете страни. Няма такъв документ“, добави той.

„Знаете ли ние с вас може да сме разговаряли за нещо,

например да ми продадете къщата си, аз да съм подготвил един хубав документ с една хубава цена. Да съм го подготвил и подписал, и да твърдя, че сме се разбрали. Това е смешно. Одобрението на писмен документ се изразява по един единствен начин – подпис. Всичко останало е начин да бъдем вкарани в обяснителен режим“.
„Рая Назарян твърди нещо, което не може да се докаже“.
„Има подписан документ, но не от нас. Имало е разговори, които сега в момента се използват по един непрофесионален начин“.
„Подписано споразумение с одобрен състав на МС няма“.
„Не сме си помисляли да внасяме състав на МС, който не е одобрен от другата политическа сила, с която сме преговаряли“.
„Колегите от ГЕРБ как си представят страната да се управлява след това, което направиха?“.
„Защо възможността за някаква стабилност и диалог беше изхвърлено през прозореца и се върнахме към политическата криза?“.

„Видяхме много ясно, че след като колегите от ГЕРБ видяха, че споразумение

с амбициозни реформи, няма да може да бъде заобиколено, а те се плашиха от тях, както и техният партньор ДПС. След като видяха, че ДПС няма да може да получи решаваща роля особено в съдебната власт, те започнаха да търсят всякакъв начин да взривят процеса“.
Христов посочи, че именно това „взривяване“ на процеса се е случило, след като е станало ясно, че ДПС няма има част от него, „под каквато и завоалирана форма да го представяха от ГЕРБ“.

 

Източник: БНТ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара