Костадинов: Написах поздравителен адрес до Путин. Искам наесен да изпратя такъв и до Тръмп!

Вчера написах и изпратих поздравителен адрес от името на Възраждане до руския президент Владимир Путин. И аз, като всеки един нормален българин, имам безпогрешен политически компас – щом родните „евроатлантици“ ругаят някого или нещо, значи то е хубаво и полезно за България. Надявам се след американските избори наесен да изпратя поздравителен адрес и до новия американски президент Доналд Тръмп. Така пише в свой пост лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

Вчера четох поне на сто места как изборите в Русия не трябвало да бъдат признавани, защото били проява на диктатура. Странното е, че тези призиви идват от трите управляващи партии ППДБ-ДПС-ГЕРБ, които в момента общо имат 20% от общия брой на българските избиратели, и управляват след избори с активност 40%. Та, според тези „демократи“, тяхното управление е демократично, а руското, избрано с 88% при избирателна активност 73%, било диктатура.
Ето защо вчера написах и изпратих поздравителен адрес от името на Възраждане до руския президент Владимир Путин. И аз, като всеки един нормален българин, имам безпогрешен политически компас – щом родните „евроатлантици“ ругят някого или нещо, значи то е хубаво и полезно за България. Надявам се след американските избори наесен да изпратя поздравителен адрес и до новия американски президент Доналд Тръмп.

Руснаците в България избраха Владимир Путин на проведените президентски избори в Русия, припомня HristovHQ.com.

За Владимир Путин гласуваха 1104 избиратели, за Владислав Даванков – 516, за Леонид Слуцки – 19, а за Николай Харитонов – 26. Броенето на гласовете приключи“, съобщиха от СИК в дипломатическата мисия.

Президентът Владимир Путин спечели пети мандат в Кремъл с 87,28% от гласовете

Това съобки руската избирателна комисия след тридневно гласуване, в което той не срещна реални претенденти.

Резултатът, който не включва гласовете от чужбина, показва, че тримата други кандидати, които се кандидатираха, но не отправиха открито предизвикателство към Путин, са спечелили 4,31, 3,85 и 3,20 % от гласовете.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара