Този път Борисов изгърмя с неговите номера

Този път Борисов изгърмя с неговите номера. Това пише в свой коментар Евгений Дайнов относно поредните състресения в правителството.

HristovHQ го публикува без редакторска намеса:

Това е провокация:

1. Съставът на Минсъвет, внесен от Габриел, не е съгласуван или одобрен от ПП-ДБ. Няма договореност за такъв МС.

2. ГЕРБ не са подписали Споразумението. Очевидно целта на цялото упражнение беше в калабалъка да не положат този подпис и никой да не забележи това..

3. Позицията на ПП-ДБ винаги е била, че не участват в правителство, което не стъпва върху програма – което не е ясно, в името на какво съществува.

4. Очевидно ГЕРБ ще натресат този проект за МС, без споразумение, в Народното събрание (за да извиват ръце), където обаче

5. Няма как да съберат мнозинство без ПП-ДБ и следователно

6. Се надяват ПП-ДБ да клекнат.

Този път Борисов изгърмя с неговите номера.

Вчера за пореден път държавата се разтресе. Мария Габриел върна на президента Румен Радев изпълнен мандат със списък с министри. Тя заяви, че е нейна отговорност България да има стабилно правителство.

Минути по-късно обаче от ПП обявиха, че този списък не е съгласуван с тях.

„Мария Габриел днес показа, че не може да бъде премиер. Габриел се поддаде на натиска на Борисов и Пеевски, няма качествата за премиер“, каза Кирил Петков. „Борисов се криеше зад четири жени“, допълни още той.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара