Богомил Бонев за атентата в Москва: Белите конци на операция „Под чужд флаг“ вече се виждат

Богомил Бонев за атентата в Москва: Белите конци на операция „Под чужд флаг“ вече се виждат. Това написа Богомил Бонев в своя последен коментар, посветен на трагедията край Москва, където в концертна зала терористи убиха поне 82 души, и раниха стотици.

HristovHQ публикува целият текст без редакторска намеса:

По Первый канал съобщиха за 11 задържани, включително четиримата стрелци, които преди малко са хванати живи в Брянска област. Сега ги разпитват. Имали са намерение да преминат границата с Украйна. Установени са вече връзките им в Украйна. Началникът на ФСБ е докладвал на Путин.
Методът на този терористичен акт е подобен на клането в Дома на профсъюзите в Одеса. Запалване на сградата и стрелба по бягащите.
Българските сайтове, подкрепящи фашистите, много държат да представят арестуваните като граждани на Ингушетия. Но забравят, че са хванати живи.
И вече разказват. Няма значение чии граждани са. Важното е кой ги е изпратил. На страната на Украйна се сражават доста терористи от Близкия изток.
Белите конци на операция „Под чужд флаг“ вече се виждат.

В друг пост от тази сутрин Богомил Бонев се усъмни в набързо обявената отговорност на „Ислямска държава“за атентата край Москва:

Във версията за набързо скалъпената отговорност на Ислямска държава плува голямо корабче в окото.
Типична операция под чужд флаг.
Даже реакциите на заподозрените са доста несръчни.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара