Опасно близки: Дара се прегръща с… брата на Ружа Игнатова

Опасно близки се оказаха певицата Дара и… брата на Ружа Игнатова. Снимка, направена преди 7 години на Дарина Йотова и Константин изплува отново. Тя е направена преди седем години и на нея се вижда как Дара е прегърнала бъдещия обвиняем за финансови измами.

Константин Игнатов пък се е барнал с хубав сив костюм

С такова облекло обикновено той ходеше по всякакви събития на OneCoin или в различни столични клубове

Дали двамата са били двойка преди седем години, или са били просто приятели? А Дара е била привлечена от осанката и известността на Игнатов? На тези въпроси едва ли ще намерим отговор.

По времето, когато е правена снимката, Дара е на 17 или 18 години. Точно тогава пирамидата OneCoin е във възхода си.

Екипът на Дара отказа да коментира снимката.

Личният живот на певицата обаче никак не върви зле. Наскоро тя се сгоди за любимия си Ервин Иванов, който е лекар

„Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. „Само мой“ е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с когото преди броени дни официално се сгодихме“, това сподели певицата пред своите фенове в социалните мрежи и показа красивия пръстен-

От друга страна, в момента братът на Ружа – Константин Игнатов, е напълно свободен човек и дори е в София. Той се върна у нас след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin.

Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството. Той търгува свободата си в замяна на информация за OneCoin. Схевата завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи й грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите.

Източник: България днес 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара