Слави Трифонов зарови томахавката с bTV, връща се в телевизията

Слави Трифонов зарови томахавката с bTV. Екипът му ще се завърне в медията и ще направи риалити „Бягство към победата“, което ще бъде излъчвано тази година.

Предаването има състезателен характер. Ето какво ще се случва в него:

Няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания. Те имат за цел да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“.

Реализацията на формата е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото.

Раздорът в отношенията между Слави Трифонов и bTV дойде през 2019 година. Тогава телевизията спря излъчването на „Шоуто на Слави“

В новото предаване няколко двойки ще се минават през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Източник: 24 часа 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара