Изверг наръга с нож множество хора в Сидни, петима починаха от раните си! (ВИДЕО 18+)

Изверг, чиито мотиви остават загадка, наръга множество хора в Сидни, петима починаха от раните си!

Поне петима души са починали след нападението с хладно оръжие, извършено в търговски център в Сидни, Австралия, предадоха световните агенции, които цитираха представител на местната полиция, който не изключи възможността за терористичен акт.

При касапницата са пострадали няколко души, осем от които, включително едно дете, са били откарани в болница. Службата за спешна помощ на щата Нов Южен Уелс съобщи пред АФП, че полицията е застреляла един човек, който вероятно е бил нападателят.

Според заместник-началника на местната полиция Антъни Кук нападателят е ранил 9 души, преди да бъде застрелян от полицай. Той е действал сам и текущата опасност е елиминирана, е казал за медиите Кук.

Засега няма данни за мотивите на нападателя.

Нападението беше извършено в големия търговски комплекс Уестфийлд Бонди Джънкшън, пълен с посетители в съботния следобед. Очевидци съобщават, че е настъпила паника, като хората са бягали в опит да се скрият.

Снимки от охранителните камери, публикувани от местни медии, показват мъж, тичащ в търговския център с голям нож в ръка, докато на пода лежат ранени.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара