Слави Трифонов: Контрабанда, с цел печалба, пълнене на партийната каса и лично облагодетелстване

Слави Трифонов: Контрабанда, с цел печалба, пълнене на партийната каса и лично облагодетелстване. Лидерът на „Има такъв народ“ Слави е потресен от това, което цяла България видя, а именно гледането на мерките на арестуваните и изправени пред съда след шумната акция в Агенция „Митници“.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

С любопитство наблюдавах днес мярката за неотклонение на арестуваната шефка на митниците, Петя Банкова, назначена и протекционирана лично от Асен Василев. Освен нейната мярка, се гледаше и мярката за неотклонение на баща и син, Марин и Стефан Димитрови. Всъщност, всичките те са обвинени, че са организирана престъпна група и са контрабандисти. Шефката на митниците – контрабандистка. И бившият министър-председател, Николай Денков, твърди, че всъщност, контрабандисти са ДАНС и те прекарват наркотици. Това го знаел по слухове. Леле мале, в каква ситуация се намираме. Съдът прие днес, че има достатъчно доказателства, за да остави за постоянно в ареста Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови. Обвинени в организирана престъпна група и контрабанда. И ако това е вярно и се докаже, значи Асен Василев, като финансов министър, и Николай Денков, като министър-председател, са назначили, в лицето на Петя Банкова, вълк да пази стадото. И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда. И ако това е така, каква причина може да има? Никой от хората, които четат това, което пиша, не е достатъчно глупав, за да не се досети сам. Контрабанда, с цел печалба, пълнене на партийната каса и лично облагодетелстване. И аз, и вие, ще наблюдаваме с интерес развитието на събитията, защото те са показателни за това какви хора ни управляваха последните 9 месеца. Все отнякъде трябва да се започне!

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара